Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd

Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd

High quality, Best service,Reasonable price.

الصفحة الرئيسية
منتجات
معلومات عنا
جولة في المعمل
مراقبة الجودة
اتصل بنا
طلب اقتباس
منزل المنتجاتWelding Fume Extractor

Welding Fume Extractor Accessories Square Silicon Nozzle for Laser Marking Fume Extractors

Welding Fume Extractor Accessories Square Silicon Nozzle for Laser Marking Fume Extractors

    • Welding Fume Extractor Accessories Square Silicon Nozzle for Laser Marking Fume Extractors
    • Welding Fume Extractor Accessories Square Silicon Nozzle for Laser Marking Fume Extractors
    • Welding Fume Extractor Accessories Square Silicon Nozzle for Laser Marking Fume Extractors
    • Welding Fume Extractor Accessories Square Silicon Nozzle for Laser Marking Fume Extractors
    • Welding Fume Extractor Accessories Square Silicon Nozzle for Laser Marking Fume Extractors
  • Welding Fume Extractor Accessories Square Silicon Nozzle for Laser Marking Fume Extractors

    تفاصيل المنتج:

    Place of Origin: China
    اسم العلامة التجارية: Waterun
    إصدار الشهادات: CE/ROHS/SGS
    Model Number: G06-0014

    شروط الدفع والشحن:

    Minimum Order Quantity: 10 set
    الأسعار: negotiation
    Packaging Details: 75mm duct 47x40x25cm/2pc, 3.6kgs
    Delivery Time: 10 working days after received your payment
    Payment Terms: T/T, western Union or Paypal
    Supply Ability: 1,000pcs per month
    اتصل
    مفصلة وصف المنتج
    Features: Reduce the impact of external wind on smoke Product Name: Square Silicon Nozzle
    Application: Use with fume extractor together Material: Silicon
    Noise: Black Size: Φ55mm
    Type: Square Use for fume extractor: F6001,F6002,F6001D,F6002D
    Feature: High Temperature Prevention
    تسليط الضوء:

    extractor parts

    ,

    fume extractor arms

     

    Square Silicon Nozzle Fume Extractor Accessories for Laser Marking Fume Extractor

     

     

    Specifications:

     

    Name

    G06-0014

    75mm bamboo duct

    50mm tube

    Diameter

    55mm

    75mm

    50mm

    Application

    for fume extractors

    F6001/2,1D/2D

     

    F6001/2,1D/2D

     

    Color

    Black

    Black

    Black

    Material

    Silicon

    PE

    PE

    Features:

    Easy adjustment

    Easy adjustment

    Diameter can adjustment

     

     

    Description:

     

    Name: Windscreen (Fume extractor nozzles)
    Material: silicone
    Size: Φ55mmΦ150mm
    Application: Universal trap bamboo spout, corresponding to the location of the smoke
    Functions: Avoid the wind from outside impact function for abersorb fumes, gas

     

    FQAS:

     

    1. How many different extractor arms that your company have? What’s the standard length? What are commonly used?

     

    Answers. We have bamboo type tube, soft tube and bobbin tube; the bamboo tube standard length is 1.4m, bobbin tube is 1.2meter, the soft tube can be  configure according to buyer request. The bamboo tube 75mm is commonly used.

     

    2. The ducts for the fume extractor can be shortened or lengthened?

     

    Answer: It can be shortened or lengthened appropriate; but we suggest not more than 1.5meter. For multi-station, the total pipe length should not exceed 10 meters.

     

    3. What’s the material for the nozzles? Can it use in high temperature? What are their characteristics?

     

    Answer: the nozzle material have silicone, acrylic, white iron and aluminum. Silicon material can withstand temperatures up to 400 degrees; the acrylic material good transparency but cannot resist high temperature; iron material cost economy, high temperature resistant, but not poor transparency ; Aluminum material is light weight, high temperature resistant, but price high.

     

    4. What’s the best distance between the nozzle and the smokes?

     

    Answer: The distance to be 5-15cm is the best.

     

    7. Bent pipe will affect smoke purify?

     

    Answer: Yes, it affect the suction power, it should reduce the bent rate.

     

    8. Is it normal if the tubes gave out a steady buzzing?

     

    Answer: It is normal, it caused by the pipeline vibration, try to straighten the bent pipes.

     

    9. The diameter of the tubes will effect the results for absorb smokes?

     

    Answer: Yes, the smaller diameter, the bigger suction.

     

    10. How long needs to clean the tubes?

     

    Answer: There’s no limited, it depends on pipeline jam situation to clean.

     

     

    Applications:

     

    Waterun Technology offer a wide range of volume fume extractor accessories and extractor nozzles. Customers can select the suitable accessories for the fume extractors.

     

     

    Competitive Advantage:

     

    The same fume extractor can have different Nozzles for selections. One size nozzles fits to different models of fume extractors. There’s many different nozzles for the ducts.

     

     

    تفاصيل الاتصال
    Guangzhou EPT Environmental Protection Technology Co.,Ltd
    إرسال استفسارك مباشرة لنا (0 / 3000)